Vi är på gång…

2019-07-30 | av: Suzan | kategori: PHK-nyheter.

Snart är det dags att lyssna till skridskoskären mot isen, känna den där speciella doften när en hockeykille/hockeytjej drar förbi, medan vi föräldrar/supportrar smuttar på en mugg kaffe för att hålla värmen. 14 september drar SHL igång, i slutet på augusti ligger isen klar i Vallhamra och nu är vi i full gång med planering av kommande säsong.

Det är nu klart att Partille Hockey kommer vara en av föreningarna som är med och arrangerar GIC 2020. Det innebär att det kommer vara full aktivitet i Vallhamra 2-5 januari 2020. Vi kommer behöva massor av hjälp! Vet du redan nu att du vill vara med och bidra till att göra Vallhamra till ett fantastiskt minne för dessa ungdomar, ledare och hockeyföräldrar så anmäl ditt intresse till CUP- General Suzan Edvardsson på mail: suzan.edvardsson@pekan.se

Hur har Du stillat ditt hockeysug i sommar? maila bilder till suzan.edvardsson@pekan.se så kommer vi lägga ut det på våra sociala medier.

Du vet väl förresten att vi har Facebook och Instagram. In och följ så är du med när det händer!

Läs mer:

Historisk match i Vallhamra

Söndagen den 1 mars är det dags för Partilles Rekreationsdamer att spela sin första hemmamatch i Vallhamra Ishall. Pucken släpps kl 17 och Borås är det som kommer stå för motståndet. Välkomna till Vallhamra för se fartfylld damhockey!

J 18 vidare till kval

Stort grattis till j-18 som är klara som segrare av Fortsättningsserien. Härlig insats av seriedebutanterna. Detta innebär att laget ställs mot det tredje- eller fjärdeplacerade laget i Juniorettan i ett play-off om deltagande i kvalet till j-18 elit. Första matchen spelas troligtvis kl. 20.00 torsdag 20 februari. En tuff och rolig utmaning väntar.

Hockeyskolan

Söndagen den 2/2 har vi ingen Hockeyskola – Nästa gång vi ses blir den 9/2. Ett uppdaterat istidsschema finns nu under fliken – Börja spela hockey

Hockeyskolan 26/1 11.00 – 12.20

Då startar vi den frivilliga årliga märkestagningen 1(3) som pågår under ordinarie lektion på isen. Ytterligare information finns i resp mailbox. Avgiften Kr 40/märke Swishas till 1234642864 ”PersonNr HS märke” Välkomna !

Hockeyskolan 19/1 Föräldramöte för 2012

Söndagen den 19/1 11.15 har vi ett föräldramöte inför Hockeyskolecupen 2020-03-22. Detta gäller för samtliga som är födda 2012. Ytterligare INFO finns i er mailbox. Martina Andreas Christer