Ordförande har ordet

2019-09-04 | av: Suzan | kategori: Ordföranden har ordet.

Jag vill börja med att hälsa alla gamla och nya spelare samt tränare välkomna till den nya säsongen.

Säsongen har nu börjat och lagen har till att börja med ett antal träningsmatcher. Kolla på hemsidan.

Vi står inför en ganska tuff utmaning att hänga kvar i de serier vi tilldelats. Jag tror dock att vi har goda förutsättningar eftersom vi har ett gott gäng.

Nämnas kan också att vi startat upp en seniorverksamhet i år. Just nu består den av ca 35 man. (Gamla korpen i Partille)

Som alla föreningar behöver vi hjälp med diverse uppdrag och funktioner. Just nu saknar vi någon som skulle kunna tänka sig att vara materialansvarig i Partille HK. Skulle Du vara intresserad, hör av dig till undertecknad.

I övrigt kan jag nämna att vi håller på att samtala med kommunen angående div förändringar av lokaler i Vallhamra ishall. Samtalen sker i mycket god ton. Dessa samtal förs tillsammans med konståkningen.

Kommunen kommer att föra diskussioner med Partillebo som är ägare av ishallen.

Nämnas kan också att vi fått uppdraget att genomföra GIC cupen i år igen. Denna kommer att vara 2-5 januari. Vill ni hjälpa till med detta är det bara att höra av er till GIC-generalen Suzan Edvardsson, 0707-506520 eller på mail s_edvardsson@hotmail.com. Alla behövs.

Till alla ledare, spelare och föräldrar vill jag bara säga att ni är jätteviktiga för klubben Partille HK

Leif Gustafsson

Ordf Patille HK

Läs mer:


Ännu en trevlig säsong står för dörren. Vi har J 18 som skall spela div 1 och vi önskar Er lycka till. A-laget och J 20 är också två lag som ser mycket intressanta ut. Ungdomsverksamheten i övrigt ser mycket bra ut. Dessa ungdomar är föreningens framtid. Jag är väldigt positiv eftersom vi har fått… Read More

Oktober18

Äntligen är vi igång med träningar och matcher. PHK har under uppstarten varit föremål för en hel del förändringar. Juniorverksamheten har drabbats av att tränaren sade upp sig med omedelbar verkan. PHK tackar Roger för det arbete han lagt ner tid på i föreningen. Vi hälsar de nya tränarna hjärtligt välkomna till PHK och juniorverksamheten…. Read More

Augusti18

Äntligen så kommer säsongen igång. Efter en lång och varm sommar står vi inför nya utmaningar – spelare och ledare, lagenheter och som förening. Partille HK kommer att ha ett A-lag som spelar i div 3. Ett lag som jag känner stor tillit till och är stolt över. Inte minst tränarnas engagemang samt alla andra… Read More