Frölundapremiär för 80 kr

2019-09-08 | av: Suzan | kategori: PHK-nyheter.

Häng med och peppa fram Frölunda till säsongens första poäng!

Lördag den 14 september kl 15.15

För oss i Frölunda Hockey är ni föreningar väldigt viktiga. Vi vill så gärna ha ert stöd från läktarna på våra hemmamatcher. Vi vill visa hockey-Sverige att det är i Göteborg och Scandinavium publiken är som bäst. Tillsammans drar vi fulla hus och skapar underbar stämning. Nu börjar en ny säsong där vi vill att ni ska hänga med från början och hjälpa oss att försvara guldet! 

Alla i Partille Hockey får ta del av erbjudandet att gå på hockey för 80 kr på våra föreningsmatcher. Kom gärna iklädd era matchtröjor!

För att ta del av erbjudandet till SHL-premiären mot Brynäs den 14 september mailar ni in er beställning till: suzan.edvardsson@pekan.se

Skriv ditt namn, mobilnummer, hur många biljetter du vill ha och vilken lagenhet du tillhör.

Sista dagen att beställa är måndagen den 9 september.

Läs mer:

Klubbdagar Team Sportia

Missa inte Klubbdagar på Team Sportia 20-21/11 i alla våra butiker.

Hemmaplansmodellen

Till alla er tränare, föräldrar och föreningsaktiva som brinner för svensk ishockey. Som engagerar er dag ut och dag in, år efter år för att göra skillnad i våra ishockeyspelande barn och ungas liv. För er har vi tagit fram Hemmaplansmodellen – en praktisk, vägledande guide byggd på kunskap och erfarenhet med målet att skapa… Read More

Hockeyskolan 17/11

Söndagen den 17/11 11.15 hälsar vi alla föräldrar välkomna till ett föräldramöte som äger rum i vår cafeteria. Under tiden pågår Hockeyskolan som vanligt. Vi startar med en allmän information om klubben.

Flyttad J18 match

Söndagens J18 match mot Vänersborg ställdes in efter att domarna inte godkände isen som inte frös ordentligt. Matchen kommer spelas imorgon tisdag den 12 november, kl 20 släpps pucken. Välkomna till Vallhamra för att heja fram våra J18 killar.

Hockeyskolan

Söndagen den 3/11 tar vi paus och ses åter den 10/11 – Välkomna tillbaka