Frölundapremiär för 80 kr

2019-09-08 | av: Suzan | kategori: PHK-nyheter.

Häng med och peppa fram Frölunda till säsongens första poäng!

Lördag den 14 september kl 15.15

För oss i Frölunda Hockey är ni föreningar väldigt viktiga. Vi vill så gärna ha ert stöd från läktarna på våra hemmamatcher. Vi vill visa hockey-Sverige att det är i Göteborg och Scandinavium publiken är som bäst. Tillsammans drar vi fulla hus och skapar underbar stämning. Nu börjar en ny säsong där vi vill att ni ska hänga med från början och hjälpa oss att försvara guldet! 

Alla i Partille Hockey får ta del av erbjudandet att gå på hockey för 80 kr på våra föreningsmatcher. Kom gärna iklädd era matchtröjor!

För att ta del av erbjudandet till SHL-premiären mot Brynäs den 14 september mailar ni in er beställning till: suzan.edvardsson@pekan.se

Skriv ditt namn, mobilnummer, hur många biljetter du vill ha och vilken lagenhet du tillhör.

Sista dagen att beställa är måndagen den 9 september.

Läs mer:

Is på gång!

Kylaggregatet är fixat och vaktmästarna kör nattpass för att vi ska få gå på is så fort som möjligt. Går allt enligt plan så är isen klar onsdag/torsdag. Så nu laddar vi om och börjar putsa upp skridskorna och tejpa klubborna. Väl mött i hallen gott folk och tack för ert tålamod!

Ingen is…

Idag har vi fått nytt besked från Partille Kommun. På grund av att ett kylaggregat lagt av kommer de inte börja spola isen förrän tidigast lördag, 24 augusti. Det innebär att tidigast slutet nästa vecka kommer isen vara klar. Vi jobbar för fullt med att försöka hitta ersättningshallar som vi kan bedriva isträning i. Vi… Read More

INGEN IS TILL HELGEN!

Det råder full aktivitet hos vaktmästarna i Vallhamra Ishall för tillfället. Ett kylaggregat är ur funktion vilket innebär att vi kommer inte kunna gå på is som planerats till helgen. Preliminärt datum för att kliva på isen är 26 augusti. Vi kommer uppdatera status i våra sociala medier, så håll utkik.

Vi är på gång…

Snart är det dags att lyssna till skridskoskären mot isen, känna den där speciella doften när en hockeykille/hockeytjej drar förbi, medan vi föräldrar/supportrar smuttar på en mugg kaffe för att hålla värmen. 14 september drar SHL igång, i slutet på augusti ligger isen klar i Vallhamra och nu är vi i full gång med planering… Read More

Lyckat till Erik Portillo

Partille Hockey önskar Erik ett stort Lycka till på kommande äventyr som väntar. På söndag drar Erik Portillo till USA för spel med juniorlandslaget, sedan väntar ett år med Dubuque Fighting Saints i amerikanska USHL, och efter det studier vid anrika University of Michigan. Gå in på rakapuckar.com och läs mer.