Oktober18

2018-10-02 | av: admin | kategori: Ordföranden har ordet.

Äntligen är vi igång med träningar och matcher. PHK har under uppstarten varit föremål för en hel del förändringar. Juniorverksamheten har drabbats av att tränaren sade upp sig med omedelbar verkan. PHK tackar Roger för det arbete han lagt ner tid på i föreningen.

Vi hälsar de nya tränarna hjärtligt välkomna till PHK och juniorverksamheten. Tobbe Johansson och Patric Johansson lycka till med ert arbete som juniortruppstränare.

Stort tack till alla ledare som stöttat i övergångsperioden.

Jag vill också uttrycka stor beundran över våra tappra spelare och tränare i damlaget.

Kul att se att även oldtimers kommit igång, PHK hoppas på en lyckad säsong för er.

Nu startar hockeyskolan upp i Partille, ett projekt som är grunden till fortsatt verksamhet i PHK.Tack Christer för ditt stora engagemang.

Vi har fått två nya spelar till juniortruppen en från Polen och en från Italien. Välkomna !

Även ni juniorspelare som lämnade PHK under hösten och kommit tillbaka skall känna er hjärtligt välkomna.

Leif Gustafsson

Ordförande Partille HK

Läs mer:


Ännu en trevlig säsong står för dörren. Vi har J 18 som skall spela div 1 och vi önskar Er lycka till. A-laget och J 20 är också två lag som ser mycket intressanta ut. Ungdomsverksamheten i övrigt ser mycket bra ut. Dessa ungdomar är föreningens framtid. Jag är väldigt positiv eftersom vi har fått… Read More

Augusti18

Äntligen så kommer säsongen igång. Efter en lång och varm sommar står vi inför nya utmaningar – spelare och ledare, lagenheter och som förening. Partille HK kommer att ha ett A-lag som spelar i div 3. Ett lag som jag känner stor tillit till och är stolt över. Inte minst tränarnas engagemang samt alla andra… Read More