Oktober18

2018-10-02 | av: admin | kategori: Ordföranden har ordet.

Äntligen är vi igång med träningar och matcher. PHK har under uppstarten varit föremål för en hel del förändringar. Juniorverksamheten har drabbats av att tränaren sade upp sig med omedelbar verkan. PHK tackar Roger för det arbete han lagt ner tid på i föreningen.

Vi hälsar de nya tränarna hjärtligt välkomna till PHK och juniorverksamheten. Tobbe Johansson och Patric Johansson lycka till med ert arbete som juniortruppstränare.

Stort tack till alla ledare som stöttat i övergångsperioden.

Jag vill också uttrycka stor beundran över våra tappra spelare och tränare i damlaget.

Kul att se att även oldtimers kommit igång, PHK hoppas på en lyckad säsong för er.

Nu startar hockeyskolan upp i Partille, ett projekt som är grunden till fortsatt verksamhet i PHK.Tack Christer för ditt stora engagemang.

Vi har fått två nya spelar till juniortruppen en från Polen och en från Italien. Välkomna !

Även ni juniorspelare som lämnade PHK under hösten och kommit tillbaka skall känna er hjärtligt välkomna.

Leif Gustafsson

Ordförande Partille HK

Läs mer:

November18

Jag kan inte vara mer än stolt över hur vi spelar i de olika lagen. Man känner glädje över Partille HK. Vi står nu inför stora kommande cuper som skall spelas i Vallhamra ishall. Först kommer GP pucken där våra ungdomar 07 och 08 spelar. Lördagen 24 nov spelar lag 08 och söndagen den 25… Read More

Augusti18

Äntligen så kommer säsongen igång. Efter en lång och varm sommar står vi inför nya utmaningar – spelare och ledare, lagenheter och som förening. Partille HK kommer att ha ett A-lag som spelar i div 3. Ett lag som jag känner stor tillit till och är stolt över. Inte minst tränarnas engagemang samt alla andra… Read More