Augusti18

2018-08-19 | av: admin | kategori: Ordföranden har ordet.

Äntligen så kommer säsongen igång. Efter en lång och varm sommar står vi inför nya utmaningar – spelare och ledare, lagenheter och som förening.

Partille HK kommer att ha ett A-lag som spelar i div 3. Ett lag som jag känner stor tillit till och är stolt över. Inte minst tränarnas engagemang samt alla andra runt A-laget. Lycka till !!!

Vidare kommer vi att ha en stor juniortrupp som skall spela J 18 och J 20. Denna trupp kommer att bestå av killar från 99-03. Denna trupp samt dess tränare är jag också mycket stolt över. Hoppas ni medlemmar stöttar dessa ungdomar i kommande matcher.

Detta året blir lite annorlunda eftersom många spelare har valt att gå till andra klubbar. Varför situationen har blivit så att vi inte kan anmäla några serier i A-pojk och lag 05 kan man ha mycket synpunkter på. En stor anledning kanske ligger i klubbens organisation och detta skall vi givetvis analysera. Vissa klubbar i regionen har inte agerat helt korrekt vid övergångsärenden. Detta är en fråga som föreningen lyft till Göteborgs ishockeyförbund. Dessa klubbar följer inte den överenskommelse alla ordförandena skrivit under angående övergångar mellan klubbarna.

Till slut vill jag önska alla medlemmar och andra välkomna till en trevlig och rolig säsong. Vi syns i hallen!

Leif Gustafsson

Ordförande Partille HK

Läs mer:

November18

Jag kan inte vara mer än stolt över hur vi spelar i de olika lagen. Man känner glädje över Partille HK. Vi står nu inför stora kommande cuper som skall spelas i Vallhamra ishall. Först kommer GP pucken där våra ungdomar 07 och 08 spelar. Lördagen 24 nov spelar lag 08 och söndagen den 25… Read More

Oktober18

Äntligen är vi igång med träningar och matcher. PHK har under uppstarten varit föremål för en hel del förändringar. Juniorverksamheten har drabbats av att tränaren sade upp sig med omedelbar verkan. PHK tackar Roger för det arbete han lagt ner tid på i föreningen. Vi hälsar de nya tränarna hjärtligt välkomna till PHK och juniorverksamheten…. Read More